Gi lyd fra deg!
Vi vil at alle skal ha en Happy Workday. Våre møter er kostnadsfrie, og det finnes alltid en spesialist tilgjengelig i ditt område. Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg!
Jeg er ikke en robot!
Takk [name], vi kontakter deg så snart som mulig.
Stilling
Salgskonsulent søkes til distrikt i deler av Oslo
Sted
Oslo
Jobb

Utesäljare

Salgskonsulent

Jeg heter Jonas Larsson og jeg jobber som salgssjef på Larcona i Sverige sammen med en godt sammensveiset gjeng som har vært med på en fantastisk reise de siste årene. Nå er vi på god vei til å etablere oss i Norge og jeg er på jakt etter en person som skal jobbe i deler av Oslo. Det er en fordel om du bor i eller nær Oslo.

Takket være våre unike løsninger som vi har utviklet ved hjelp av input fra våre kunder, peker alle piler rett oppover, og nå trenger vi hjelp av deg for å kunne dekke behovet og etterspørselen etter bærekraftige informasjonsløsninger på markedet. Starten av min karriere føltes som en berg-og-dal-bane, men takket være samholdet, støttende ledere og utdannelsen på Rahmqvist College, ble jeg trygg i min rolle som selger, og jeg lærte meg å snu motgang til medgang.

 

Lederen min så motet, energien og lidenskapen i meg, og hjalp meg å håndtere usikkerheten noe vi alle opplever som nye i jobben. Når jeg begynte på Larcona for snart ti år siden, var jeg en aktiv ishockeyspiller, og jobbet ekstra som lagermedarbeider. I dag leder jeg Larconas salgsteam, og har ansvar for vår produktutvikling sammen med Rahmqvist Design & Innovation Lab. Stolt kan jeg si at våre produkter alltid ligger i forkant og er med på å skape en wow-følelse hos kundene våre.

Dine kvaliteter/kvalifikasjoner:
Er du en person med viljestyrke og høyt konkurranseinstinkt er dette den rette jobben for deg. At du har evnen til å inspirere deg selv er også en stor fordel, da arbeidsdagene dine foregår ute i distriktet og ikke inne på et kontor sammen med andre kolleger. Du har viljestyrke og er strukturert og liker å jobbe mot et mål. Du må ha førerkort klasse B.

Hva kan vi tilby deg?
Hos oss får du muligheten til å påvirke egen inntekt og karriere. Er du den rette personen gjør vi alt for at du skal lykkes hos oss. Du får din egen coach og en unik salgsutdannelse via Rahmqvist College som har dokumentert salgsteknikk (B2B) utarbeidet av nord-Europas fremste salgsorganisasjon. Du får input og inspirasjon når vi alle samles på årlige kick-offer og konferanser. Firmabil følger med stillingen, men om du ønsker å benytte egen bil får du kjøregodtgjørelse hvor vi følger statens satser.

Les mer om oss på vår hjemmeside http://www.larcona.no/

Følg oss på Facebook https://www.facebook.com/Rahmqvist.Norge.no

 

Førerkort klasse B er et krav.


Har du pågangsmot og lidenskap for jobben, vil du nå langt hos oss!


Rahmqvist - Happy Workday from Eric Rahmqvist AB on Vimeo.Tilbake til Join us
Denne hjemmesiden benytter cookies for at du skal få en bra opplevelse av hjemmesiden. Les mer
Ikke godkjenn
Godkjenn cookies