Gi lyd fra deg!
Vi vil at alle skal ha en Happy Workday. Våre møter er kostnadsfrie, og det finnes alltid en spesialist tilgjengelig i ditt område. Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg!
Jeg er ikke en robot!
Takk [name], vi kontakter deg så snart som mulig.
Stilling
Sted
Viken
Jobb

Førstehjelpskonsulent

I BUSINESSCARE ER VI MANGE SUKSESSFULLE KONSULENTER. VIL DU VÆRE EN DEL AV VÅRT TEAM?

Hvis ja, kommer du til å demonstrere og selge førstehjelpsutstyr til små og mellomstore bedrifter i dele av Viken, gamle Akershus nord. 

Produktene våre er er av høy kvalitet, har en god funksjonalitet og en innovativ skandinavisk design. Mange av våre produkter inneholder helt naturlige råvarer, og vår virksomhet er sertifisert for kvalitet og miljø siden 1996. Vår filosofi er å unnvike standardsortiment, noe som leder til at du skaper langsiktige kunderelasjoner med liten eller ingen konkurranse rundt dine produkter.

I Businesscare har vi alle variert bakgrunn både når det gjelder utdannelse og erfaring. Det betyr at det ikke er din utdannelse som avgjør om du får jobb hos oss, men i hovedsak din PERSONLIGHET og ikke minst din MOTIVASJON for denne jobben. Våre erfaringer tilsier at det er dette som avgjør om du vil lykkes hos oss eller ei.

Dine kvaliteter/kvalifikasjoner:
Er du en person med viljestyrke og høyt konkurranseinstinkt er dette den rette jobben for deg. At du har evnen til å inspirere deg selv er også en stor fordel, da arbeidsdagene dine foregår ute i distriktet og ikke inne på et kontor sammen med andre kolleger. Du er strukturert og liker godt å jobbe mot et mål. Du må ha førerkort klasse B.


Hva kan vi tilby deg?
Hos oss får du muligheten til å påvirke egen inntekt og karriere. Er du den rette personen gjør vi alt for at du skal lykkes hos oss. Du får din egen coach og en unik salgsutdannelse via Rahmqvist College som har dokumentert salgsteknikk (B2B) utarbeidet av nord-Europas fremste salgsorganisasjon. Du får input og inspirasjon når vi alle samles på årlige kick-offer og konferanser. Firmabil følger med stillingen, men om du ønsker å benytte egen bil får du kjøregodtgjørelse hvor vi følger statens satser.

Les mer om oss på vår hjemmeside http://www.businesscare.no

Følg oss på Facebook https://www.facebook.com/Rahmqvist.Norge.no 

 

Tilbake til Join us
Denne hjemmesiden benytter cookies for at du skal få en bra opplevelse av hjemmesiden. Les mer
Ikke godkjenn
Godkjenn cookies