Gi lyd fra deg!
Vi vil at alle skal ha en Happy Workday. Våre møter er kostnadsfrie, og det finnes alltid en spesialist tilgjengelig i ditt område. Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg!
Jeg er ikke en robot!
Takk [name], vi kontakter deg så snart som mulig.
Stilling
Salgskonsulent
Sted
Agder
Jobb

Distriktsansvarlig

I VIDAMIC ERGONOMICS ER VI MANGE SUKSESSFULLE KONSULENTER. VIL DU VÆRE EN DEL AV VÅRT TEAM?

Hvis ja, kommer du sammen med oss til å være med på å markedsføre og selge ergonomisk tilbehør og hjelpemidler for den sunne arbeidsplassen til små og mellomstore bedrifter i Agder. Hver og en av oss jobber i eget tildelt distrikt rundt om i landet. Det er en fordel om du bor sentralt i fylket.

Produktene vi selger er unike, av høy kvalitet, god funksjonalitet og innovativ skandinavisk design. Mange av våre produkter inneholder helt naturlige råvarer, og vår virksomhet er sertifisert for kvalitet og miljø siden 1996.  Vår filosofi er å unnvike standardsortiment, noe som leder til at du skaper langsiktige kunderelasjoner med liten eller ingen konkurranse rundt dine produkter. Et produkt fra Vidamic Ergonomics finner din kunde bare hos oss!

I Vidamic Ergonomics har vi alle variert bakgrunn både når det gjelder utdannelse og erfaring. Det betyr at det ikke er din utdannelse som avgjør om du får jobb hos oss, men i hovedsak din PERSONLIGHET og ikke minst din MOTIVASJON for denne jobben. Våre erfaringer tilsier at det er dette som avgjør om du vil lykkes hos oss eller ei.

Kvalifikasjoner som går igjen hos de som lykkes hos oss er viljestyrke, entusiasme i salget, dyktige planleggere, evnen til å motivere seg selv og ikke minst høy arbeidsmoral. Videre ser vi etter en med kommersiell teft og god forretningsforståelse. Har du også evnen til å knytte nye relasjoner samt ta godt vare på dem er sannsynligheten stor for at du er den rette for oss!

Hos oss får du muligheten til å påvirke egen inntekt og karriere. Er du den rette personen gjør vi alt for at du skal trives og lykkes hos oss. Du får din egen coach som gir deg både produkt- og salgsopplæring. Du vil også få en unik salgsutdannelse via Rahmqvist College som har dokumentert salgsteknikk (B2B) utarbeidet av nord-Europas fremste salgsorganisasjon. Du får input og inspirasjon når vi alle samles på årlige kick-offer og konferanser. Ønsker du videre utvikling kan du på salgs- og markedssiden  bli salgsleder, salgssjef, produktsspesialist i Norge eller i utlandet. Firmabil følger med stillingen, men om du ønsker å benytte egen bil får du kjøregodtgjørelse hvor vi følger statens satser. Du må altså ha førerkort klasse B.

Les mer om oss på vår hjemmeside http://ergonomics.vidamic.no/

Følg oss på Facebook og Instagram  https://www.facebook.com/Rahmqvist.Norge.no  https://www.instagram.com/vidamicnorge/

 

Tilbake til Join us
Denne hjemmesiden benytter cookies for at du skal få en bra opplevelse av hjemmesiden. Les mer
Ikke godkjenn
Godkjenn cookies