Gi lyd fra deg!
Vi vil at alle skal ha en Happy Workday. Våre møter er kostnadsfrie, og det finnes alltid en spesialist tilgjengelig i ditt område. Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg!
Jeg er ikke en robot!
Takk [name], vi kontakter deg så snart som mulig.
Stilling
Salgskonsulent
Sted
Viken
Jobb

Distriktsansvarlig

I SCANDER ER VI FLERE SUKSESSFULLE KONSULENTER. VIL DU VÆRE EN DEL AV VÅRT TEAM?

Hvis ja, kommer du til å få være med på å selge og markedsføre hygieneprodukter til små og mellomstore bedrifter. Flotte, unike produkter for luftrensing og hygiene av høy kvalitet som blir svært godt mottatt i markedet. Hver og en av oss jobber i eget tildelt distrikt rundt om i landet, og du vil være vår konsulent i tidligere fylket Østfold nå Viken. 

Mange av våre produkter inneholder helt naturlige råvarer, og vår virksomhet er sertifisert for kvalitet og miljø siden 1996. Dette innebærer ikke bare en kvalitetsgaranti, men at våre produkter har en minst mulig miljøpåvirkning. Vår filosofi er å unnvike standardsortiment, noe som leder til at du skaper langsiktige kunderelasjoner med liten eller ingen konkurranse rundt dine produkter. Et produkt fra Scander finner din kunde bare hos deg!

I Scander har vi alle variert bakgrunn både når det gjelder utdannelse og erfaring. Det betyr at det ikke er din utdannelse som avgjør om du får jobb hos oss, men i hovedsak din personlighet og ikke minst din motivasjon for denne jobben. Våre erfaringer tilsier at det er dette som avgjør om du vil lykkes hos oss eller ei.

Dine kvaliteter/kvalifikasjoner:
Er du en person med viljestyrke og høyt konkurranseinstinkt er dette den rette jobben for deg. At du har evnen til å inspirere deg selv er også en stor fordel, da arbeidsdagene dine foregår ute i distriktet og ikke inne på et kontor sammen med andre kolleger. Du har viljestyrke og er strukturert og liker å jobbe mot et mål. Du må ha førerkort klasse B.

Hva kan vi tilby deg?
Hos oss får du muligheten til å påvirke egen inntekt og karriere. Er du den rette personen gjør vi alt for at du skal lykkes hos oss. Du får din egen coach og en unik salgsutdannelse via Rahmqvist College som har dokumentert salgsteknikk (B2B) utarbeidet av nord-Europas fremste salgsorganisasjon. Du får input og inspirasjon når vi alle samles på årlige kick-offer og konferanser. Firmabil følger med stillingen, men om du ønsker å benytte egen bil får du kjøregodtgjørelse hvor vi følger statens satser.

Les mer om oss på vår hjemmeside www.scander.no

Følg oss på Facebook https://www.facebook.com/Rahmqvist.Norge.no og Instagram https://www.instagram.com/scandernorge/

 

Tilbake til Join us
Denne hjemmesiden benytter cookies for at du skal få en bra opplevelse av hjemmesiden. Les mer
Ikke godkjenn
Godkjenn cookies